Massage met scrub en rugpakking

Deze behandeling bestaat uit:

• Scrub van de rug

• Rugpakking

• Massage voeten, benen, rug en armen met essentiële oliën (afhankelijk van de tijdsduur)


Lichaamspakkingen zorgen ervoor dat de huid verstevigd wordt en nieuwe energie krijgt. Onze lichaamspakkingen zijn gericht op de rug. Door lichaamspakkingen aan te brengen worden er enerzijds afvalstoffen afgedreven en anderzijds mineralen aan de huid toegevoegd. Na het aanbrengen van een pakking wordt de rug in folie gewikkeld en toegedekt met een deken. Op deze manier wordt het lichaam extra sterk verwarmd en kan de pakking goed intrekken voor een optimaal resultaat.


U kunt kiezen uit twee soorten scrub en pakkingen:


Orange & Butter


De pakking die wij gebruiken, Orange & Butter, bestaat uit etherische olie die gewonnen wordt uit Spaanse sinaasappels. Dit heeft een bijzondere invloed op de menselijke emotie. Het geeft een vrolijk en ontspannen gevoel. Dit wordt gecombineerd met de voedende weldaad van Shea Butter, dat de huid heerlijk en zacht maakt en door de unieke vetstructuur een prima invloed op de droge huid heeft.

Chocolade & Vanille


Chocolade staat synoniem voor genieten. Chocola is onweerstaanbaar, het stimuleert het innerlijke en uiterlijke welbehagen van alle zintuigen. Dit zintuig prikkelende goedje heeft echter ook een rustgevende werking op de geest en zorgt voor ontspanning van het lichaam. Chocolade is tevens een hydraterendproduct. Als u de geur opsnuift komt er in de hersenen endorfine vrij waardoor u zich gelukkig en opgewekt zal gaan voelen.