Wat vinden klanten

Ervaringen van klanten

"Dit is nou jezelf een kadootje geven...iemand die haar werk met liefde doet en waar je heerlijk jezelf kan zijn! Via sportschool First Choice mocht je je inschrijven voor een gratis proefmassage...wist niet goed wat ik kon verwachten en heb al best wat massage's ondergaan...maar dit is een geweldig adres voor een heerlijke en goede massage!!! En de prijzen zijn ook nog leuk zodat je jezelf af en toe dit kado kan doen! Bedankt Karin ik ben blij dat ik je nu weet te vinden!"

"Wat een fijne en leuke sponsoring van Frixie!!

Tygo gaat binnenkort de Alpe d'Huez beklimmen en mag bij jou komen om te masseren. De laatste weken had hij last van een blessure en dankzij jou gaat het nu stukken beter!! Super...

Als hij straks de top heeft bereikt heb jij hem daar een beetje bij geholpen!"

"Vandaag voor het eerst genoten van een heerlijke hotstone massage. Zeker de moeite waard om nog eens langs te komen. Ben helemaal tot rust gekomen. Karin Bedankt!"

"Soooooo, dat was heeeeerlijk! Vandaag mijn verjaardagscadeau verzilverd. Een super ontspanningsmassage gehad! Ik dacht dat het niets voor mij was, maar dit is zeeeeeker voor herhaling vatbaar. Super bedankt Karin!"

"Echt een aanrader om je te laten masseren door Karin. Ik voel me er helemaal op mn gemak en sinds haar behandelingen heb ik geen last meer van mijn rug. Voorlopig geen andere masseur meer voor mij!"

"De overstap naar een andere masseuse is altijd even spannend. Ik heb echter meteen een goed gevoel gehad. De behandeling van de rug en daarna de hotstone was heerlijk."

"Mooie website! Lekkere massage gehad, lekker ontspannend. Je bent nog niet gauw van me af ;)"

"Je hotstonemassage was werkelijk heerlijk. Ik kreeg een hele persoonlijke, professionele behandeling en daardoor voelde ik mij op mijn gemak. Ik vroeg je wat extra aandacht te geven aan een deel van mijn rug en dat was geen probleem, het deed me erg goed. Je massageruimte is mooi, schoon en ruikt naar 'n fijne, zachte, natuurlijke geur. Dank je wel voor deze fijne ochtend. Een aanrader voor iedereen die even lekker wil ontspannen en zichzelf wil laten verwennen."